Enkele weken geleden stelde het VLP-Talentenplan, powered by Cavalor een tweejarige samenwerking voor met KEP Italia.

KEP Italia is een Italiaans merk dat extreem lichtgewicht hoogwaardige en uiterst veilige rijhelmen ontwerpt en produceert. Het merk heeft een uitgebreide collectie ruitercaps die compleet naar wens van de ruiter aangepast kunnen worden. De helm is licht van gewicht en heeft een perfecte en comfortabele pasvorm, waarbij ultieme veiligheid en bescherming gewaarborgd blijven. Veiligheid is voor VLP een enorm aandachtspunt en we zijn dan ook zeer trots om een samenwerking te hebben met KEP Italia, koploper qua veiligheid, design en comfort op het gebied van rijhelmen voor alle takken van de paardensport.

Tijdens deze samenwerking konden de VLP-Talenten, dit geheel vrijblijvend, een tweejarig sponsorcontract aangaan met KEP Italia. Maar liefst 22 Talenten gingen in op deze unieke kans. Zij kregen hun unieke, volledig naar wens samengestelde helmen, overhandigd op maandagavond 3 juli. Samen met KEP Italia organiseerde VLP een info-avond omtrent media- en sponsortraining.

Semira Noman van Triple V kwam onze talenten een deskundige uitleg geven over sponsors aanwerven en een goede relatie hebben met de sponsors. Zij gaf de jongeren enkele zeer bruikbare tips en tricks om in de toekomst nog verder te groeien.

Zo leerden de talenten meer over de bewustwording van hun profiel in de sport, hun aanzien tegenover anderen en tegenover sponsors, hun planningen en eigen netwerken Semira en haar media- en sponsortraining waren zeker zeer inspirerend.

De ruiters konden huiswaarts keren met twee mooie helmen en een pak aan informatie om mee te nemen in de toekomst. We willen graag Semira van Triple V en KEP Italia bedanken voor hun engagement en enthousiasme.

VLP is alvast laaiend enthousiast over deze samenwerking en we kijken er naar uit om onze VLP-Talenten binnenkort aan het werk te zien met hun KEP Italia rijhelm!