Door de samenwerking met Eventingruiter Jordy Wilken gaat HORKA actief inzetten op de Eventingsport.

“Het gevoel van vrijheid en de interactie met de natuur en het buitenleven maakt de eventing een prachtige sport en bezigheid. De band die blijkt uit de samenwerking tussen mens en paard blijft bijzonder en kan ongelooflijk sterk zijn. Dit gevoel “The Natural Feeling” deelt HORKA en zien wij ook terug in de Eventingsport.

Wij zijn een totaalleverancier van ruiter-, paarden-, en stalproducten en willen graag ook een actieve rol spelen met onze producten in de Eventingsport.
Hippisch sportmarketing bureau Triple V bracht ons in contact met Jordy Wilken.

Jordy is een gepassioneerd eventing ruiter die ambitieus, no nonsens is en keihard werkt. Allemaal eigenschappen die goed bij de kernwaarden van ons bedrijf passen”, aldus Bart ter Horst, directeur HORKA International bv.

Jordy is erg blij met de samenwerking. “HORKA is echt een prachtig bedrijf. Ons gesprek op het Hoofdkantoor in Zwolle in de showroom zal ik niet snel vergeten. Ik was echt overdonderd dat HORKA zo’n n breed gamma aan producten maakt en verkoopt. Ik ben er dan ook trots op dat ik HORKA’s naam en producten mag uitdragen”.