Triple V is een Sportmarketing Bureau voor de Hippische Sport en in 2004 opgericht door Semira Noman.

Na 10 jaar dienstverband bij NRG Nederland waarin zij diverse commerciële en marketingfuncties had beoefend besloot zij toe te geven aan haar passie, werken in de Paardensport.

In 2002 stapte zij over naar Indoor Brabant wat het begin was van een nieuw tijdperk om invulling te geven aan haar passie, werken in de paardensport. De opdracht was kort en bondig: structuur en professionaliteit brengen binnen het kloppende hart van de Indoor Brabant organisatie, die op dat moment bestond uit voornamelijk vrijwilligers en meedenken en meewerken aan het verder professionaliseren van het evenement Indoor Brabant.

“Indoor Brabant was een ervaring die ik niet had willen missen. Ik heb er goede contacten aan overgehouden en zag met eigen ogen dat de paardensport behoefte had aan structuur en professionaliteit. Steeds meer en meer raakte ik ervan overtuigd dat er behoefte was aan een gespecialiseerd Hippisch Sportmarketingbureau.  Ik was klaar om voor mijzelf te beginnen!  Triple V was een feit!

De afgelopen jaren heeft Triple V prominent een stempel op de Paardensport mogen drukken. Steeds meer bedrijven en ruiters weten hun weg naar Triple V te vinden, vaak om de meest uiteenlopende zaken. Of het nu is voor marketing activiteiten, een onafhankelijke partner in management en advies, het begeleiden van ruiters naar of tijdens evenementen, pers en media activiteiten, bij Triple V haalt u de kennis van de Paardensport mee in huis!

Onderstaande film belichaamt voor Triple V wat de weg is die een topsporter moet afleggen naar de weg van succes.

Be Inspired!