Triple V is een Sportmarketing & Management Bureau en in 2004 opgericht door Semira Noman.

Na 10 jaar dienstverband bij NRG Nederland waarin zij diverse commerciële en marketingfuncties had beoefend besloot zij toe te geven aan haar passie, werken in de sport.

In 2002 stapte zij over naar Indoor Brabant. De opdracht was kort en bondig: structuur en professionaliteit brengen binnen het kloppende hart van de Indoor Brabant organisatie, die op dat moment bestond uit voornamelijk vrijwilligers en meedenken en meewerken aan het verder professionaliseren van het evenement Indoor Brabant.

“Indoor Brabant was een ervaring die ik niet had willen missen. Ik heb er goede contacten aan overgehouden en zag met eigen ogen dat er in de sport en dan met name in de paardensport behoefte was aan structuur en professionaliteit. Steeds meer en meer raakte ik ervan overtuigd dat er behoefte was aan een gespecialiseerd Sportmarketingbureau gericht om topsporters en bedrijfsleven te ondersteunen waar nodig.

Ik was klaar om voor mijzelf te beginnen!  In 2004 zag Triple V het levenslicht!

De afgelopen jaren heeft Triple V prominent een stempel op de Paardensport mogen drukken. In 2016, 2017 en 2018 zijn we actief betrokken geweest bij de organisatie van het NK Dressuur.
In 2019 hebben wij een actieve rol gespeeld in het ondersteunen van de Dutch Open Eventing op Equestrian Centre De Peelbergen met onze hippische kennis en heeft Triple V het jaarlijkse eventing feest georganiseerd.

Voor 2020 staan er een aantal Masterclasses op het programma. In diverse disciplines biedt Triple V enthousiaste ruiters en amazones de mogelijkheid om samen met toptrainers hun sportieve doelstellingen verder te ontwikkelen.

Steeds meer bedrijven en sporters weten hun weg naar Triple V te vinden, vaak om de meest uiteenlopende zaken.
Of het nu is voor marketing activiteiten, een onafhankelijke partner in management en advies, het begeleiden van sporters naar of tijdens evenementen, pers en media activiteiten, bij Triple V haalt u de kennis van Sportmarketing & Management in huis!

Onderstaande film belichaamt voor Triple V wat de weg is die een topsporter moet afleggen naar de weg van succes.

Be Inspired!