Vandaag is bekend gemaakt dat Horsemolen  onder de vlag van Van Gorp Diervoeders komt. Het merk Horsemolen blijft onder haar eigen naam voortbestaan maar zal gebruik gaan maken van de productie, opslag en logistiek van Van Gorp Diervoeders in Waalwijk.

Eigenaar van Horsemolen BV, dhr. Ralf van Orsouw is erg enthousiast over de genomen stap.

“Deze samenwerking is een grote stap voorwaarts op het gebied van synergie in de wereld van paardenvoer en supplementen.

Horsemolen en Van Gorp delen dezelfde filosofie; goed en eerlijk paardenvoer maken voor ieder paard. Door deze samenwerking met elkaar aan te gaan,versterken we elkaar op het gebied van kennis, innovatie en ervaring. Onze ambitie  is het Kenniscentrum van Nederland te worden op het gebied van  paardenvoer, supplementen en ingrediënten. Iedereen die iets wil weten over paardenvoer, ongeacht binnen welke discipline en/of welk ras, moet weten dat men bij ons een eerlijk en op maat gemaakt voedingsadvies kan krijgen”, aldus Van Orsouw.

 Het bedrijf Van Gorp Diervoeders dat onder andere het merk Horsefood ‘the best’ als paardenvoeders en supplementen op de markt brengt heeft ook hoge verwachtingen van deze samenwerking. Hans van Gorp, directeur van Van Gorp Diervoeders BV: “Wij zijn er trots op dat we een bedrijf als Horsemolen mogen toevoegen aan de Van Gorp groep. Horsemolen is een innovatief bedrijf dat absoluut voorop loopt in de ontwikkelingen op het gebied van paardenvoeders, ingrediënten en supplementen. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van Aleurone.

Aleurone is een vezelproduct en kent vele natuurlijke eigenschappen die heel belangrijk zijn voor het welzijn van paarden. Aleurone is een absolute doorbraak in de wereld van paardenvoeders waarbij Horsemolen aan de basis van deze ontdekking staat.

Met deze samenwerking kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten en maatwerk leveren door voor ieder paard een voederrantsoen op maat te maken”.

Voor meer informatie over onze producten verwijzen wij u naar de websites van onze bedrijven: www.horsemolen.com , www.van-gorp.com/diervoeders.