Recent organiseerde Eventing Ruiter Tim Lips een Founders bijeenkomst voor bedrijven en personen die de Eventing sport een warm hart toedragen. Tijdens deze Founders-bijeenkomst van Stichting Foundation 2016 werd bekend gemaakt dat Concrex Bedrijfsbouw Tim Lips blijft steunen op zijn weg naar de Olympische Spelen in 2016.
Dhr. W. Holvoet eigenaar van Conrex Bedrijfsbouw vertelt: “De avond voor deze bijeenkomst zijn we overeengekomen dat wij ‘Concrex Bedrijfsbouw’ Tim’s hoofdsponsor blijven tot en met Rio de Janeiro 2016. Na zijn eerste Olympische Spelen in Beijng 2008 zijn we deze samenwerking aangegaan. Het was fantastisch om alle voorbereidingen richting zijn tweede Spelen London 2012, van dichtbij mee te maken. Deze hele aanloop naar het allerhoogste doel op sportgebied, hebben wij ervaren als intrigerend, spannend en puur. Ook nu ervaren wij van dichtbij hoe alles tot in de perfectie wordt nagestreefd door Tim en zijn team.

Zij hebben oog voor detail, de nodige dosis doorzettingsvermogen en willen kwalitatief hoogstaand werk leveren. Dit alles is de reden geweest waarom we de sponsoring weer verlengd hebben tot en met Rio 2016. Wat Tim nastreeft op sportgebied, zijn ook onze doelen binnen Concrex Bedrijfsbouw.

“Dankzij Concrex, Ritchie Bros Auctioneers en deze mooie club mensen, die onze sport en mij een warm hart toedragen, krijg ik de kans om alle kansen te benutten!Daar kan ik kan niks anders als dankbaar voor zijn. We gaan met zijn allen dit bijzondere avontuur aan richting de Spelen! ”, aldus Tim Lips.