Het nieuwe, indrukwekkende hippisch centrum ‘Tops International Arena’ wordt deze zomer geopend. Dit, ‘s werelds meest spectaculaire centrum voor de sport, entertainment en lifestyle wordt officieel onthuld in het hart van Europa.
De opening van ‘Tops International Arena’ in Valkenswaard, Nederland, is de geboorte van een mekka voor de springsport, evenals een prachtige bestemming om andere culturele activiteiten en entertainment te beleven.

Het State of the art hippisch centrum gaat internationale high-profile gasten ontvangen, waaronder leden van Koninklijke families en directie van internationale bedrijven tijdens de spectaculaire openingsceremonie in augustus. Deze prachtige locatie is gastheer voor de Longines Global Champions Tour, ‘s werelds grootste springsport serie, van 13 – 16 augustus. Deze vier dagen van topsport zullen bekroond worden door een spetterende opening met live entertainment  op vrijdag 14 augustus.

Deelnemers en gasten kunnen genieten van de uitzonderlijke ambiance, die een nieuw tijdperk  inluid voor deze toplocatie in Europa. Een indrukwekkende verhoogde houten loopbrug leidt de gasten via de adembenemende ‘Spider’  naar de verschillende VIP boxen en  lounges, waar men kan genieten van het prachtige uitzicht, het exclusieve interieur, diverse kunstobjecten, sculpturen en de catering wordt verzorgt op Michelin niveau.

De fans van de springsport zijn zeker niet vergeten. Twee luxe overdekte tribunes voorzien van zwaartekracht tartende vrijstaande houten daken bieden plaats aan 3000 personen. Het elegante Place du Concours geeft de bezoeker de mogelijkheid om naar hartenlust te shoppen of te genieten van een hapje en een drankje.

De ‘Tops International Arena’ is geheel ontwikkeld naar idee van Olympisch medaillewinnaar Jan Tops, de oprichter en president van de Longines Global Champions Tour. Zijn visie is om een vernieuwende, grensverleggende bestemming te creëren voor sport, lifestyle en entertainment die mensen uit de hele wereld zal aantrekken.

“Sport, entertainment en lifestyle zijn de speerpunten van ‘Tops International Arena’ en ik ben trots dat een levenslange visie en inspiratie realiteit is geworden,” aldus Jan Tops. “Dit nieuwe hippisch centrum ademt sport. Of het nu sport is op het hoogste niveau of voor het trainen van getalenteerde sterren voor de toekomst. Maar het is ook plezier en  entertainment, een dagje uit voor de familie en vrienden. Ik hoop dat iedereen komt en gaat genieten van deze speciale plek in Europa.”

‘Tops International Arena’ is het epicentrum van paardensport in Europa en reflecteert topsport, luxe en lifestyle die de groeiende populariteit van springsport omringt onder de fans; wereldwijd op TV en op de evenementen.