Military Boekelo heeft dit jaar een mooie primeur. Alle dagen komt er een gratis livestream voorzien van vakkundig commentaar door niemand minder dan de topcommentatoren Nicole Brown en Diarmuid Byrne.

Dit duo voorziet wereldwijd de Eventing Masters van deskundig commentaar. Zij kennen alle ins and outs van de eventingsport en dit levert gegarandeerd interessante wetenswaardigheden op voor de kijkers.  

Het in Kaatsheuvel gevestigde SeBo Interior & Euipage is een bekende speler in de hippische markt op het gebied van exclusieve zadelkamers, interieurs , zadelwagens en dekendrogers.

“Wij zijn benaderd door Triple V Sportmarketing& Management om partner te zijn en zodoende deze internationale livestream mogelijk te maken. Dit is voor ons een hele mooie gelegenheid ons te presenteren aan de Internationale Eventingsport.
Wij leveren wereldwijd onze zadelkamers en producten en wij laten graag de Eventingwereld op deze manier kennis maken met de hoogwaardige producten en mogelijkheden van SeBo Interior & Equipage”, aldus algemeen directeur Rene Blom.

De zadelwagen, een van de paradepaardjes van SeBo, wordt dit jaar als extra prijs ter beschikking gesteld aan de best presterende nieuwkomer.

Meer informatie over SeBo is terug te vinden op: www.sebointeriorequipage.com