Projectomschrijving

Emmers Ruitersport is een toonaangevende Ruitersport en Lifestyle winkel te Hamont (België). In België is Emmers al sinds jaren een begrip in de paardenwereld, in Nederland is Emmers alleen bekend in de grensstreek. Chris Emmers, eigenaar van Emmers Ruitersport, wilde heel graag een landelijke uitstraling voor de Nederlandse markt. De marktbenadering besloot zij over te laten aan een ervaren bedrijf en zo kwamen zij met Triple V in contact.

In de eerste periode is er een samenwerking gelegd tussen enkele ruiters zoals Jeannette Haazen, Hans Peter Minderhoud en Marc Spahn. Deze samenwerking monde uit in een aantal evenementen waar het winkelend publiek bij Emmers Ruitersport de kans had om mee te mogen rijden tijdens exclusieve clinic evenementen georganiseerd door Triple V. Jaarlijks organiseert Triple V in opdracht voor Emmers Ruitersport een Emmers klantendag. Klanten wordt de mogelijkheid geboden om middels clinics hun niveau bij te spijkeren en hun idolen in levende lijve aan het werk te zien, een concept dat zijn succes ver overstegen is. Op diverse locaties in België zijn diverse evenementen georganiseerd waar steeds verschillende thema’s werden benut. Gezondheid van je paard, zadelpasservice, lesclinics, demonstraties zijn wat voorbeelden wat er op zo’n dag voorbijkomt. De Emmers clinicdagen zijn inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse happening waar Nederlandse en Belgische klanten in grote getallen op af komen!

De samenwerking tussen Triple V en Emmers Ruitersport gaat heden ten dage verder dan bovengenoemde. De realisatie van een nieuwe professionele website in samenspraak met Connexx Communications is zo’n voorbeeld.

Wil je meer informatie over Emmers Ruitersport? Kijk dan op http://www.emmers.eu/