Projectomschrijving

Middels een succesvolle samenwerking met Connexx Communications bouwt en ontwerpt Triple V in opdracht van haar klanten, professionele op maat gemaakte websites. In nauw overleg wordt gekeken wat het beste past bij de klant en hoe dit alles zo gebruiksvriendelijk kan worden ontworpen.

“Connexx Communications is vanaf dag 1 een belangrijke partner voor Triple V”, aldus Semira Noman. “Ik weet dat alles op het gebied van webdesign, logo’s, ontwerp en vormgeving daar in de beste handen is. Zij hebben een geweldig creatief team en ik maak daar ook graag gebruik van. De match tussen Connexx Communications en Triple V is dat we een goede aanvulling zijn op elkaar. Zij de techniek, Triple V de inhoud ”

De afgelopen jaren is er een intensieve samenwerking geweest die tot mooie projecten heeft geleid.  Zo verzorgde Connexx Communications in opdracht van Triple V het eerste online klantenonderzoek van ruitersportzaak Mr.Ed te Maasland. Triple V ontwikkelde de enquete als basis van het markt- en klanttevredenheidonderzoek en Connexx vertaalde dit naar een gemakkelijk toegankelijk, online gebeuren. Meer dan 2500 online ingevulde formulieren kregen we binnen en werden verwerkt tot een plan van aanpak. Dit onderzoek bleek een geweldig huzarenstukje te zijn op internet en nog niet eerder vertoond in de Ruitersport Branche. Bijkomend voordeel was een versterkte klantenbinding. Diverse websites werden gerealiseerd voor klanten van Triple V, Bedrijf promotie filmpjes, logo design, product en markt placement Connexx en Triple V blijkt een gouden match.

“Het is denk ik best uniek dat er na ruim 10 jaar nog zo’n synergie is tussen deze twee bedrijven. We halen het beste in elkaar naar boven en hebben vaak aan 1 woord genoeg. Het kwaliteitsniveau is erg hoog en mijn klanten zijn tevreden, wat wil je nog meer? “aldus Semira Noman.

Wil je meer weten over Connexx Communications? Kijk dan op http://www.connexx.nl/