Op de openingsdag van Jumping Amsterdam werd bekendgemaakt dat Para Dressuur Amazone Nicole den Dulk een nieuwe sponsor heeft.
Celeris Nederland, exclusieve rijlaarzen op maat, heeft zich voor een periode van maar liefst 5 jaar verbonden aan Nicole.
“ Onze sport zit in de lift en dan is het natuurlijk erg fijn wanneer een sponsor zich aandient om een samenwerking voor zo’n lange periode aan te gaan. Celeris is een relatief onbekende speler op de laarzen markt in Nederland, maar daar komt als het aan mij ligt snel verandering in. Ik wil graag hun producten promoten omdat het hele fijne laarzen zijn die van een zeer goede kwaliteit zijn. Daarnaast wordt alles in maatwerk geleverd wat een groot draagcomfort oplevert, kortom voor een veeleisende sporter een ideaal merk”, aldus Nicole den Dulk.
Marije Hubers van Celeris Nederland erkent dat de Para sport een volwassen sport is waar in de sportmarketing rekening mee wordt gehouden. Wij vinden Nicole een voorbeeld voor vele sporters. Zij belichaamt voor ons de topsporter. Ze beschikt over doorzettingsvermogen, incasseringsvermogen en een enorme drang tot presteren en deze kenmerken vinden wij als Celeris zeer waardevol. Wij kijken dan ook erg uit naar onze samenwerking en hopen dat Nicole vele andere sporters weet te inspireren”.

CelerisNederlandNicoledenDulk